Då var det igång

Nu är terminstarten avklarad och därmed har jag påbörjat termin 5 på socionomprogrammet. Det känns helt galet! Nu är det alltså endast tre terminer kvar på hela utbildningen.
Hela den här terminen kommer bestå utav praktik, förutom den här första veckan. Den här veckan har vi som ska praktisera i Umeå kommun en introduktions-vecka med föreläsningar av, mestadels, yrkesverksamma socionomer från olika arbetsplatser. Faktiskt väldigt intressant och inspirerande. 
 
Kommunen har hittils skämt bort oss med förmiddagsfika och var sin almanacka. Nu vet ni alltså vad era skattepengar går till, haha. 
Vi hänger på stadshuset här i Umeå, vilket gör att man känner sig väldigt viktig bland alla politiker och kommunarbetare. 
Igår var jag även på mitt andra studiebesök på min praktikplats. Min första riktiga dag på praktikplatsen kommer att vara på tisdag, nästa vecka. Det kändes väldigt bra att få besöka dem igen och jag fick ta hem en pärm om verksamhetens arbetssätt som jag ska läsa. Det gick därmed inte direkt att lura någon att jag var praktikant när jag gick med den under armen. 
 
Trots att jag känner mig som en riktig nybörjare så är jag motiverad över att få använda mina teoretiska kunskaper i praktiken och det känns som att detta kommer bli en riktigt spännande termin då jag kommer lära mig massor. 
 
 
2018 - praktik - terminstart - universitet
2
Linda Lundin

Spännande med socionomutbildning!! :)

Svar: Ja, det är verkligen superspännande! :D
Julia Smetana Nilsson

Bella och David

Vad spännande! Hoppas det blir en bra praktik🙂!

Svar: Ja, verkligen! :D Tack så mycket, snälla du!
Julia Smetana Nilsson