Helg på en torsdag

 
Idag har jag haft helgledigt, trots att det bara har varit torsdag. Verksamheten där jag har min praktik har nämligen jobb även på helger och den här helgen kommer bli min första jobbhelg. Därför har jag, den här veckan, varit ledig tisdag och torsdag, och jobbar måndag, onsdag, fredag, lördag och söndag. 
 
Dagen startade med en skön sovmorgon. Därefter gjorde jag mig iordning och gjorde lite sköna sysslor såsom att rensa i sminklådan och ta undan sommarkläder. Därpå tog jag mig ut på en promenad. 
Jag gick till Rusta där jag hittade många fina saker. Rusta är en butik som, enligt mig, verkligen kan förvåna och langa riktigt fina inredningsdetaljer. Bland annat dessa fina koppar, samt hyllan till höger. 
Detta kom jag hem med: en prydnadskudde från Jysk, en stråkorg från Rusta och svarta eucalyptusblad i plast från Rusta. 
Nu på kvällen fick jag ett litet ryck och bakade ännu en äppelkaka. Thomas har fått en ica-påse (en sån där stor i papp) fylld med svenska äpplen av hans kollega, så vi passar på att både äta och baka med äpplen här hemma. Framöver så ska jag även göra äppelmos. Finns det något bättre än svenska äpplen?  
 
helg - jysk - promenad - rusta - torsdag - äppelkaka
2
Angelica Wåhlin

Ändå härligt med lite sovmorgon & ledigt på en torsdag ju :)

Svar: Ja, riktigt skönt! :D
Julia Smetana Nilsson

Vano

Håller med om rusta, man kan bli väldigt förvånad över hur fina saker dom kan ha ibland, ibland Lidl är en sån affär som förvånar.

Svar: Ja, Rusta kan verkligen vara toppen. Jag har dålig koll på Lidl, men då får jag helt klart kolla in den affären också. :)
Julia Smetana Nilsson