Helgen

Helgen startade med en ledig fredag, vilket var väldigt skönt och välbehövligt. Vädret var sådär typiskt novemberaktigt med regn, dis och mörker. Allmänt ruggigt med andra ord. Jag stannade inne hela dagen fram till middagstid. Då gick jag en minipromenad till en restaurang för att möta upp ett stort gäng tjejer och fira allas vår Lina som hade fyllt år. Jag åt en oxfilépasta som var riktigt god. 
Lina fick en fin party-hatt som hon bar under hela middagen. Så gullig! Efter middagen så åkte vi hem till Lina där det bjöds på massa godsaker. Vi bara myste där hela kvällen. 
I lördags så hade jag en riktigt lugn morgon. Superskönt! Efter lunchen gjorde jag mig iordning och åkte till centrum. Där drack jag den första juliga drycken för iår, nämligen pepparkaks-latte som mamma bjöd på. 
Väl på stan så sprang jag nämligen på mamma och pappa som också hade en stadsdag. Då fick vi anledning att gå och strosa på stan tillsammans. 
Min kappa hittar ni här
Sedan kom söndagen och fars dag. Jag och Thomas fick möjlighet att fira båda våra pappor, vilket var väldigt trevligt. Till efterrätt så bjöd jag på mitt första julbak för iår, nämligen en pepparkakscheesecake med ett kolalager, toppat med lingonmousse. Väldigt gott!