Hej november

Veckorna går med rasande fart och november är redan här. För några dagar sedan så var det vackert vitt utomhus och snön höll i sig i några dagar. Jag älskar när snön kommer. Snön bidrar med så mycket ljus.  Dessvärre har den numera smält bort och nu har det klassiska novembervädret kickat in - grått, mörkt och kalt.  
//
Det är ingen nyhet att jag är smått besatt av nagellack. Utan nagellack känner jag mig "naken, rädd och exposed", för att citera bästa Maria Montozami. Ett snyggt rött lack blir jag aldig less på. Klassiskt och snyggt. 
Under allhelgonahelgen så åkte jag och Thomas till Vännäs. Väl där gick vi, tillsammans med min familj, till min famors grav. Där tände vi ljus och hade en riktigt fin stund. Det var så fint att se att även mina syskonbarn uppskattade stunden. Det blev även ett tillfälle att stanna upp och minnas. 
I fredags så hade jag och Thomas en riktig myskväll med popcorn, godis och en film. Det var faktiskt väldigt länge sedan som jag och Thomas köpte hem lösviktsgodis, men i fredags så var vi båda riktigt sugna så det blev en liten påse var.
Finns det förövrigt några fler därute som måste ha egna skålar av, bland annat, popcorn och godis, pga att ni har en partner som annars hinner äta upp allt innan man själv har hunnit blinka? Vi har insett att egna skålar är det bästa sättet att behålla husfriden. Happy wife - happy life! 
3
Ajli Müller

Guuud så rart med varsin skål :) Jag tror att Erik äter upp allt innan mig också faktiskt... särskilt chips (tur att jag inte är såååå förtjust) och öl. BORTA. Godis brukar jag köpa av den sort att jag vet att han inte gillar det så mycket, heheheh ;D

Svar: Haha, ja det är smart att köpa något som man vet att den andre inte gillar. Då får man iallfall ha det för sig själv. :D
Julia

Sara Ekman

Mysigt :)

Lilly

Hehe jag är den som äter upp innan den andra hinner blinka när det kommer till godis och köper alltid varsin godispåse från början.

Svar: Haha! Ja, det känns bäst att förutse problemet och inte riskera eventuella dispyter. ;)
Julia