Julpynt

Tänk att det är första advent redan nu till helgen. Som jag har längtat! På fredag har jag tänkt plocka fram vårt julpynt. Det ska bli SÅ mysigt. Jag kommer inte ha så mycket rött här hemma, men däremot kommer jag försöka ta in gröna toner. Det tycker jag personligen är minst lika stämningsfullt. 
 
Här är lite julpynt som verkligen faller mig i smaken: 
 
1:an // 2:an // 3:an är från H&M, men är för tillfället slutsåld // 4:an // 5:an // 6:an 
1:an // 2:an // 3:an // 4:an // 5:an // 6:an 
jul - julpynt
1

Frostigt

 
Titta så underbart frostigt väder det var under min promenad som jag gick tidigare idag. Jag fick stanna upp flera gånger och bara ta in hur vackert det var. Dessutom var det så härligt att kunna vara ute och ta del av solen innan den hunnit gå ner. Det har varit många dagar på sistone då jag har missat att vara ute under tiden då det är ljust, men idag lyckades jag att pricka in det. Det gav mig en riktig energiboost. 
frost - norrland - sol
2

4 från mobilen

Solen har kommit åter under de senaste dagarna och har bidragit med ett härligt sken i lägenheten. 
Två favoriter i skönhetshyllan. Två serum från Lumene, ett som ger glow och ett som återfuktar. Lumene är faktiskt ett av mina favoritmärken när det kommer till hudvård. Jag tycker att deras produkter både är bra och prisvärda. Dessutom så luktar de SÅ gott! 
Ett tips till er alla som äter mörk choklad, testa den här 70-procentiga chokladen från Lindt. Den heter "Mild" och, som namnet indikerar, är riktigt mild och innehåller inte alls samma beska som andra mörka choklader kan göra. Den har blivit en riktig favorit här hemma och vi äter en bit till kaffet varje dag. 
Julbelysningen har börjat komma fram i centrum och jag vet inte helt vad jag känner för det. Å ena sidan älskar jag det och vill börja julpynta hela lägenheten redan nu, se julfilmer och komma in i julstämningen ordentligt. Å andra sidan känner jag att jag vill vänta till första december så att jag inte hinner ledsna på julen. Jag tror att jag ska försöka vara motståndskraftig och köra på det sistnämnda.