Sommarlov

Idag hade jag min sista skoldag för den här terminen, vilket innebär att jag nu har sommarlov. Helt galet! Faktum är att jag inte kommer befinna mig överhuvudtaget på campus under de nästkommande 8 månaderna. Detta i och med att vi har praktik, eller verksamhetsförlagt utbildning som det så fint kallas, under hela den kommande terminen. Lunchpromenaden genom Umeå universitets korridorer som går ut på att hitta någon ledig mikro, för att värma matlådan, kommer jag alltså inte göra igen förrän i januari, nästa år. Den insikten känns väldigt märklig.
(Jag måste väl förövrigt vara smått foto-skadad när jag tyckte att det var värt ett kort, haha?)
 
Väl hemma bytte jag snabbt om till shorts, på grund av det väldigt fina vädret, och började laga middag. Nu har jag landat i soffan och har fortfarande inte riktigt förstått att sommarlovet har infunnit sig. Den där frihetskänslan som man fick när man var liten och fick sommarlov, upplever jag inte än. Däremot tycker jag att det känns väldigt skönt att inte behöva tänka på uppgifter, referenser, kurslitteratur och studieguider för ett tag framöver. Nu kan den här sommaren börja på riktigt! 
1

Helg

I lördags så vankades Champions League final och min Liverpool-galna man (lägg märke till lagtröjan, haha) var mer taggad än någonsin då just Liverpool hade tagit sig till final. Vi drog ihop ett gäng och hade knytkalas med pajer som vi åt på vår innergård. Sedan spelade vi även kubb och lekte i lekparken med barnen som uppladdning inför matchen. 
Vi fick låna Emanuels pappas projektor som gjorde att vi kunde se matchen på storbild. Stämning! Tyvärr gick matchen inget vidare och Liverpool vann inte, men vi hade åtminstone en fin kväll med härligt umgänge. 
På söndagen åkte vi till Thomas syster, med familj, där en nyfylld treåring skulle firas. 
Titta så så glad man kan bli när man får isfacklor på sin tårta. Så gullig! <3 
I övrigt så har jag umgåtts med karln ovan och vi har försökt njuta av det vackra vädret och gått många promenader. Riktiga livsnjutare är vi dessutom när vi får en kaffekopp i handen. Kaffedrickandet liknar nästan en ritual i vårt hem. 

Vit kavaj

Kavaj - HÄR 
 
Jag måste tipsa om den här kavajen. Jag såg den först inne i en H&M butik, fast i svart, och där fick jag upp ögonen för modellen som såg superfin ut. Sedan såg jag även kavajen på H&M:s hemsida och där fanns den även i vitt!! Då gick det minsann fort tills att den låg i kundkorgen. Dessutom var det ett riktigt toppenpris. Nu hoppas jag bara att den passar. Då kommer jag använda den till jeans och nån enkel t-shirt, likt bilden ovan. 
 
2018 - H&M - kavaj