Helgen

Fredagens skolklädsel: svarta kostymbyxor från Gina tricot, vit off-shouldertröja som ni hittar HÄR och guldiga smycken från H&M. 
I fredags, efter att jag hade slutat skolan och Thomas hade slutat jobbet, så beslutade vi oss för att äta dagens middag utomhus i solen. Sagt och gjort, vi tog med oss vår lilla grill, satte oss mitt på Nydalasjön och grillade hamburgare. SÅ mysigt! Sånt borde man verkligen göra mer.
Solen sken och det var väldigt vackert! 
Hamburgare med surdegsbröd. Mummaaaa!. Visst håller ni förövrigt med om att allt blir godare när man äter utomhus!? HUR kan det ens vara så? Det är som att själva utlflykten utgör halva smakupplevelsen. 
I söndags så fyllde jag faktiskt år. Hela 23 år. Ojoj... Snart har man nått sin peak och sen kommer det bara gå utför. Thomas skämde bort mig rejält med firande hela dagen med allt från sång, frukost och paket på morgonen till middag och efterrätt på kvällen. Så mysigt! Vi hann även med att strosa på ett shoppingcenter och äta en god asiatisk lunch. Under helgen som kommer så kommer det bli ytterligare firanden med släkten. Det gäller ju att dra ut på det roliga. 
 
 
frukost - grillat - helg - utflykt
1
Ida

Så fina bilder!

Svar: Tack så mycket! :)
Julia Smetana-Nilsson