Midsommarhelg

Midsommarhelgen startade för vår del redan i torsdags då jag var ledig och Thomas slutade tidigare på jobbet. Efter middagen så drog vi ut på promenad längs Sävarån och det var väldigt härligt och idylliskt FÖRUTOM alla miljontals mygg. De var överallt! Jag och Thomas fick söka skydd i våra luvtröjor. Det resulterade att jag såg ut som en ninja. Speciellt på bilden till höger då jag skulle vara lite wild and crazy och ta mig ut på några stenar i vattnet. Allt för den perfekta instagrambilden... 
Sedan kom midsommarafton. Dagen bjöd på extremt dåligt väder med endast några enstaka plusgrader, regn och blåst. Riktigt ruggigt! Dock hade vi en trevlig dag ändå och vi spenderade den hos Thomas släkt ute på landet. Vi åt massa gott och fick till och med till en tipsrunda ute, trots det griniga vädret. 
På lördagen tog vi en sväng till Baggböle där vi gick en härlig sommarpromenad. Vi gick även förbi vackra Baggböle herrgård. Efter promenaden så tog vi faktiskt ett (väldigt snabbt) dopp i älven. Riktigt kallt, men ändå härligt och uppfriskande. Ett fint sommarminne. 
På kvällen så hade vi över några vänner för att se Sverige-Tyskland-matchen. Tyvärr vann vi inte, men kvällen var åtminstone riktigt trevlig. 
Sedan fick det bli en lugn söndag. Vi gjorde en miniutflykt då vi cyklade en bit längs med Nydalasjön och stannade för att sola och bada. Till middagen fick vi sedan middagsgäster. 
 
Hoppas ni alla har haft en fin midsommar!
 
bada - midsommar - utflykt