Till havet

Något som jag och Thomas har försökt att vara bra på den här sommaren är att göra små utflykter. Det kan gälla något så litet som att besöka en ny strand, eller gå promenad på något nytt ställe. Vi har insett att man inte måste åka långt bort på sin semester, utan att man faktiskt kan ha mycket glädje av att ta vara på de aktiviteter som finns i ens närområde. 
 
I torsdags, tillexempel, så hoppade vi in i bilen och körde mot havet. Vi stannade på en fiskkrog där vi åt rökta räkor, med aioli och stekt bröd. Trots sölet som uppstår när man ska skala räkor så hade vi det riktigt mysigt. Maten var dessutom supergod. 
Efter maten och en kaffetår så gick vi längs med båtkajen och njöt av havet. Ibland glömmer jag nästan att Umeå ligger så nära havet. Det är något som man verkligen bör ta vara på.  
På vägen hem så svängde vi förbi en gårdsbutik vid namn Borghällagård. Ett väldigt mysigt ställe med lite lantlig touch. Det blev inget köp, men det var mysigt att bara strosa runt på gården (pensionärsvarning månne?).
3
Ida - foto & häst

Men så mysigt och gott! :)

Svar: Ja, det var det verkligen! :)
Julia Smetana-Nilsson

JUNITJEJ

Så mysigt med gårdsbutiker!

Svar: Jag håller med! De är så idylliska på nåt sätt. :)
Julia Smetana-Nilsson

Hemma Hos Felicia

så himla mysigt! Och räkor är aldrig fel! :)

Svar: Jag håller verkligen med! :D
Julia Smetana-Nilsson