Marknad

 
Mitt barndomshem ligger i Vännäs, en ort utanför Umeå, där det varje år anordnas Vännäsdagarna. Vännäsdagarna är en marknad som hålls under en helg i Juli. Egentligen måste jag säga att Vännäsdagarna i sin helhet har sett likadan ut under de senaste åren, men trots det så tycker jag att det är stämning att gå en liten runda varje år. I lördags åkte jag och Thomas dit och vi fick se syskonbarnen bli uppspelta över tivolit och jag och Thomas fick inmundiga en munk och glass. 
 
Efter rundan gick vi tillbaka till mamma och pappa där vi såg Sverigematchen. Tyvärr blev det ju ingen vinst, vilket såklart var surt, men det kändes ändå som en välförtjänt seger för England. 
 
En middag och en vacker kvällspromenad senare så begav vi oss mot Umeå igen. Jag måste säga att det är SÅ skönt att ha en egen bil. Det är ju faktiskt den första sommaren som vi har det och skillnaden gentemot den förra sommaren är enorm. Nu är vi så mycket mer flexibla. Nu saknas bara mitt körkort också, men snart så är förhoppningsvis även det i land. 
 
2018 - Sverige - VM - marknad - tivoli
1
Rebecca Adnell

Ser mysigt ut!

Svar: Tack så mycket! :)
Julia Smetana-Nilsson