Dopp i det blå

Nu var det länge sedan jag tittade in här på bloggen och uppdaterade med ett inlägg, men det är endast ett tecken på att jag njuter extra mycket av ledigheten och att semesterdagarna snabbt skrider förbi.  
Här kommer ett litet axplock av bilder från den senaste tiden:
Häromdagen inmundigades den första mjukglassen för året. Stämning!
En varm dag packade jag och Thomas strandväskan med lunch och drog ut till Fläse havsbad där vi badade och solade x-antal timmar. 
Vi har även ätit lunch på Rost - en av favoritrestaurangerna i Umeå. Deras varma fetaostsmörgås är BÄST! 
I den otroliga värmen, som Sverige har bjudit på under den senaste tiden, så har vi passat på att ta många dopp. Både under dag och kvällstid. Ovan så tog vi ett kvällsdopp i älven vid Baggböle. Vi roade oss även med att simma motströms, vilket verkligen är jobbigare än man kan tro.
Ett till kvällsdopp. Denna gång i Nydalasjön, tillsammans med Thomas och Sussi. Himlen var härligt orange/rosa. De vackra ljusa sommarkvällarna i Norrland är verkligen svårslagna.
//
Ett rejält bullbak inför Thomas syskonbarns dop. 
Ännu mer bad. Här på en grymt fin strand där jag och Thomas badade med Thomas mamma, syster och tre syskonbarn. Vi var i princip ensamma på stranden och barnen plaskade i vattnet, samt byggde sandslott. Riktigt idylliskt. 
//
Min ena syster, som annars är bosatt i Danmark, har kommit hit på besök med hennes familj. Så kul! En av dagarna åkte vi till Avion och jag kan faktiskt tipsa om Ikeas nya veganska taco-rätt som passar alla oss som har ledsnat på köttbullarna. 
 
2018 - dopp - havet - sommar - älven
2
Sarah

Så gott me mjukglass :)

Svar: Ja, mjukglass är aldrig fel. :)
Julia Smetana-Nilsson

JUNITJEJ

Härliga bilder!

Svar: Tack så mycket. :)
Julia Smetana-Nilsson