Vardag och sötsug

Dagens klädsel: Vit tjocktröja från ginatricot och byxor från Kappahl. 

Dagens tanke: Är det fler än jag som tycker att tisdag är en märklig dag i veckan? Det är inte början på veckan, och inte heller nära helgen. Bara en rätt så händelselös dag då vardagslunken på riktigt kickar in efter helgen. Känner någon igen sig? 
 
Dagens schema: Idag stod hemmaplugg på schemat, men jag måste säga att jag har känt mig lite som ett djur i en bur. Idag hade jag behövt komma mig UT och plugga någon annan plats än hemifrån, men jag tänkte i mitt stilla sinne att det skulle ta för mycket tid från skolarbetet att hoppa på bussen och dra till skolan, men såhär i efterhand hade det varit mer effektivt. 
 
Dagens sämsta: Att jag är så grymt sötsugen helatiden. Jag och Thomas försöker dra ner på sötsaks-tillfällena till två gånger i veckan, men vissa dagar krävs det hela min viljekraft att stå emot sötsuget. Speciellt i början på veckan då man kanske har kvar snask från i helgen. Idag har det legat en öppnad förpackning av en maraboukaka som har frestat mig hela dagen. Jag var nära på att slänga bort den, men nu har jag i alla fall stoppat undan den långt bak i ett skåp så att jag förhoppningsvis ska tänka till både en och två gånger innan jag drar fram den, haha. 
 
1
Anonym

Alltså sluta vara så snygg! Börjar bli provocerad pga det!😍