Tillbaks till verkligheten

Ungefär det enda jag går klädd i numera: stora stickade tröjor och örhängesringar i guld.
 
Vardagen har dragit igång på riktigt och jag upplever att dagarna går så grymt snabbt. Jag har också varit så otroligt trött på sistone vilket har gjort att det har varit svårt att motivera mig till någonting då jag väl har kommit hem från skolan. Soffan är lite för skön så det är härligare att ligga kvar i den än att till exempel ta tag i sysslor. Dock tror jag att omväxlingen från ledighet till rutiner är värst, då tar det som mest energi. Sedan kommer alla nya intryck att lägga sig och allt rullar på som vanligt igen. 
 
Något som är det värsta med vardagen är helt klart morgnarna! Jag är INTE en morgonmänniska. Hela min kropp skriker efter att få sova vidare då alarmet ringer och det krävs en stor portion viljestyrka för att jag ska ta mig upp ur sängen. Jag ska trots detta jobba på att få en ännu bättre morgonrutin med lugn och ro. Hellre stiga upp lite tidigare för att slippa att stressa. Ofta tror jag att jag har gott om tid på morgonen, men det lyckas ändå bli något stressigt på slutet. Inte bra! 
 
Dagens bästa var i alla fall att vi städade hela lägenheten ikväll. Kanske inte det roligaste att fördriva tiden med, men SÅ skönt när det är gjort! 
 
Hoppas ni alla har fått en bra start på veckan!