En dag i backen

En riktigt bra lördag går mot sitt slut. Den började med att vi packade matsäck, hoppade in i bilen och styrde kosen på Buberget, en slalombacke ca en timme från Umeå. 
Det var inte helt klar himmel, men vad gör väl det när föret var härligt. Det hade kommit nysnö som låg skönt över backen. 
Detta var mitt första åk för säsongen och jag måste erkänna att jag kände mig som bambi på hal is i början. Jag önskar att jag vore lika modig som kidsen i backen som kör hur snabbt som helst, men tyvärr tvekar jag rätt ofta vilket resulterar i att jag blir stel som en pinne i backen. MEN jag måste komma ihåg att jag faktiskt är nybörjare och att jag lär mig massor för varje gång jag åker. 
Vid lunch gick vi in och värmde oss i stugan och åt vår lunch - soppa som vi hade tagit med oss i termos och goda mackor. Faktiskt riktigt bra utflyktsmat. 
Väl hemma orkade vi inte köpa någon middag så vi köpte tai-mat och åt framför "24". Någon som minns den serien? Den är väl formodligen snart kult-förklarad, men jag och Thomas har börjat se om en säsong och jag måste säga att den är riktigt bra. 
 
Både jag och Thomas var rätt trötta då vi kom hem från backen så vi har bara tagit det lugnt resten av kvällen. Dock tycker jag man blir sådär "skönt trött" efter en dag utomhus och det är nästan aldrig så skönt att få komma in, krypa in under filten i soffan och bara slappa som efter en sådan dag. 
Snö - backe - slalom