Kallt men vackert

Veckan har gått i rasande fart. Det har varit rätt intensivt på skolan och jag upplever att jag inte har hunnit med/orkat med att hitta på så mycket på kvällarna. Just nu behandlar vi ämnet förvaltningsrätt där det gäller att hålla tungan rätt i munnen då det är mycket att hålla reda på. Dock känns det som ett viktigt ämne för vår profession som socionom. Nästa fredag har vi en tenta, men efter den så hoppas jag att det kan lugna ner sig lite i tempot. 
 
Helgen har hittills varit rätt lugn, vilket har varit väldigt behövligt för både Thomas och mig. Igår så hade vi en riktigt mysig hemmakväll med filmmys och idag har vi lunchat med Thomas mamma, gått en snabb tur på stan och sedan fixat med lite sysslor här hemma. Nu ska vi strax äta middag och sedan ska jag försöka mig på att laga något gott till oss i efterrätt. 
 
En god lunch som jag gjorde här i veckan var bananpannkakor med bär och turkisk yoghurt. Mums! Perfekt när man är ensam hemma.
Utomhus är det väldigt kallt, men samtidigt otroligt vackert nuförtiden. Klär man bara på sig ordentligt så är det helt fantastiskt. Såhär fint var det vid Nydalasjön häromdagen. 
 
Hoppas att ni alla har en härlig helg så långt! 
 
3
Linnéa

hoppas du får en trevlig lördagkväll:)

Evelina

Vad fint! :)

Hemma Hos Felicia

kan hålla med dig om att det varit kallt här i umeå den senaste veckan, man har ju inte alls velat gå ut genom dörren ;)

Svar: Jag håller verkligen med. Blir det så kallt så vågar man sig knappt ut. :D
Julia Smetana-Nilsson