Hejdå januari

Januari har redan passerat och jag måste säga att året inte direkt har fått den bästa möjliga starten för min del. Ofta tror jag att januari kan bli en besvikelse eftersom man har så höga förväntningar på det nya året. Har man dessutom nyårslöften så vill man dra igång med dessa med buller och brak i början på det nya året. 
Livet är inte alltid perfekt, men det är också det som kan vara charmen. Har man exempelvis det inte väldigt tråkigt emellanåt så kan man inte uppskatta att ha det riktigt roligt. 
Igår hände förresten en tråkig sak, på väg hem från skolan. Mitt axelband på min väska gick sönder vilket gjorde att hela väskan åkte i backen och min dator gled ut på snön. Så typiskt! Det var som om hela händelsen gick i slowmotion. Efter att ha skruvat isär hela datorn, torkat upp det blöta och blåst med hårtork så verkar den ändå ha fått fuktskador. Nu får jag alltså försöka gå tillbaks till den gamla goda tiden och ha med mig penna och papper till dagens föreläsning. Känns väldigt konstigt. Som student känner man verkligen sig naken utan sin dator. 
Håll tummarna för mig att den ska gå att laga snarast!