Småprylar

Häromdagen köpte jag in lite nya småprylar till hemmet. Något som är bland det roligaste att köpa, om ni frågar mig. 
Först ut är lite ny förvaring till toaletten i form av två förvarings"korgar" från Rusta. I den ena har jag mitt smink i och den större (som egentligen är en liten tvättkorg) har jag plattång, locktång och hårtork. 
//
Sedan köpte jag en liten vas och en plast-monstera från Jysk. 
Sedan köpte jag även denna förvaringskorg som just nu fick innehålla en kudde från H&M-home. Själva korgen är även den från Jysk. 

2

Kallt men vackert

Veckan har gått i rasande fart. Det har varit rätt intensivt på skolan och jag upplever att jag inte har hunnit med/orkat med att hitta på så mycket på kvällarna. Just nu behandlar vi ämnet förvaltningsrätt där det gäller att hålla tungan rätt i munnen då det är mycket att hålla reda på. Dock känns det som ett viktigt ämne för vår profession som socionom. Nästa fredag har vi en tenta, men efter den så hoppas jag att det kan lugna ner sig lite i tempot. 
 
Helgen har hittills varit rätt lugn, vilket har varit väldigt behövligt för både Thomas och mig. Igår så hade vi en riktigt mysig hemmakväll med filmmys och idag har vi lunchat med Thomas mamma, gått en snabb tur på stan och sedan fixat med lite sysslor här hemma. Nu ska vi strax äta middag och sedan ska jag försöka mig på att laga något gott till oss i efterrätt. 
 
En god lunch som jag gjorde här i veckan var bananpannkakor med bär och turkisk yoghurt. Mums! Perfekt när man är ensam hemma.
Utomhus är det väldigt kallt, men samtidigt otroligt vackert nuförtiden. Klär man bara på sig ordentligt så är det helt fantastiskt. Såhär fint var det vid Nydalasjön häromdagen. 
 
Hoppas att ni alla har en härlig helg så långt! 
 
3

kläder att möta våren i

1an // 2an // 3an // 4an 
 
Det här hade jag inte haft något emot att ha på mig idag. Jag som aldrig har varit en jeans-tjej tidigare börjar faktiskt gilla det mer och mer. Speciellt med vita sneakers till. Dock är det inte så praktiskt med sneakers så länge det är minusgrader och massa snö, men när våren väl slår till så kommer jag köra på sneakers för hela slanten. 
 
 
H&M - jeans - kappa - lindex - sneakers