Adventstid

Tänk att det redan är tredje advent på södag? Den här adventstiden har redan gått otroligt fort. Vädret här i Umeå har pendlat mellan minusgrader och snö, samt plusgrader, slask och regn. Nu har det blivit minusgrader igen det har fått vara vitt på backen under några dagar. Jag hoppas verkligen att det håller i sig och att vi slipper slaskvädret. Mer oinspirerande väder finns ju inte. 
Förra helgen gick jag ut i skogen och hämtade in lite granris för att pynta lägenheten med. 
Det var vackert vitt och det föll härliga snöflingor. Att gå på sånna här promenader med en podd i hörlurarna är verkligen som balsam för kropp och själ. 
I fredags hade vi lilla julafton med delar av Thomas familj. Vi bytte julklappar och åt massa gott. Jag och Thomas fick ett STORT paket. 
Vi gjorde några rätter var. Till förrätt var det pumpasoppa med tunnbrödsrulle.  
Till huvudrätt var det en julig variant av pulled pork med rotsaksgratäng och grönkålssallad. Till efterrätt var det sedan en variant på pepparkakscheesecake. Allt var supergott! 
 
Nu ser jag framemot att det ska bli lite lugnare för både Thomas och mig vad gäller jobb och praktik så att julfriden kan innfinna sig ytterligare. På slutet har det varit så mycket att det har varit svårt att ta in att det alldeles snart är jul. 
 
 
1
enna

Så mycket härligheter :) Fina du