En dag i augusti

Igår gick jag en runda på stan och jag kunde inte låta bli att kolla in inredningen inne på H&Mhome. Där såg jag massa fina nyheter. Många rostiga toner, svarta detaljer och beigea inslag. 
De hade även så många fina filtar som man såklart blir extra sugen på nu när det går mot mörkare och kallare tider. Jag tycker även väldigt mycket om H&M:s vaser och krukor. 
Mina khaki brallor åkte på. Jag måste säga att jag slits mellan att tycka att det är väldigt mysigt och härligt med hösten, och att tycka att det är otroligt vemodigt. En liknande paradox är att börja dra på sig byxor igen. På grund av den här sommarens otroliga hetta så kan jag inte minnas att jag gick i byxor under någon dag i Juni och Juli. Helst skulle jag nog knalla runt i shorts och klänningar ett tag till. 
 
Idag har jag, istället för att roa mig på stan, jobbat på KappAhl, vilket jag även ska göra imorgon. Ett mission under den kommande tiden ska bli att försöka vända tillbaka dygnet. Jag har, som många andra, lyckats vända en del på dygnet, vilket jag gärna vill ändra på. På senaste tiden har jag somnat rätt sent varje kväll. Detta har gjort mornarna ännu tyngre än vanligt, vilket är något som jag verkligen inte behöver då jag redan är en grymt morgontrött person. Önska mig lycka till! 
 


2018 - augusti - höst - inredning - kläder