Momjeans

Standardörhängen och halsband från H&M. 
 
Känslan att ha på sig ett par nya jeans tycker jag kan liknas med att ha på sig nya vita sneakers. Det känns så fräscht på nåt sätt! Dom här jeansen är de från ginatricot som jag skrev om i ett tidigare inlägg och jag tror att jag kommer använda dessa otroligt mycket nu i vår. 
 
Idag stod redovisning på schemat på skolan, därefter lite snabbt grupparbete innan jag åkte hem till läggan för att jobba med en individuell inlämningsuppgift.
Nu sitter jag i soffan och funderar över om jag ska ha ork nog att städa lägenheten innan middagen. Fördelen med att städa idag är att det därmed skulle vara gjort inför helgen, men nackdelen är att jag skulle behöva ta mig upp ur soffan, haha. Det har varit många kvällar på slutet då jag har haft planer på att träna, plugga, diska mm, men som har slutat med att jag inte har gjort nåt av det på grund av att jag har varit så trött. Nu känner jag att jag måste försöka ge mig en spark i baken och injicera lite vår-energi in i kroppen. Jag måste bland annat bli bättre på att ta vara på det fantastiska väder som vi har blivit bjudna på under senaste tiden. Man blir ju lycklig ända in i hjärteroten. 
 
 
Vår - momjeans - träning - väder
1
Malin Bengtsson

Åh herregud vad sköna dom såg ut!