Helgen i bilder

Lördagen startade med hotellfrukost med massa fina tjejer. Vi överraskade Josefine med en babyshower-frukost, vilket var supermysigt. Hon blev dessutom rejält överraskad vilket alltid är kul. 
Under söndagen så åt jag och Thomas utomhus (!) på en uteservering. Premiär för säsongen! Snacka om vårkänsla. Vi satt mot en vägg och där blev det riktig varmt och skönt. Vinterjackorna har förhoppningsvis gjort sitt för den här säsongen väldigt snart. 
Jag tog en hawaiipizza som jag nästan alltid gör när det är gäller den typen av snabbmat. Jag blir så lätt besviken om jag testar något annat och det sedan visar sig att det inte var lika gott som en hawaii. Att äta äcklig onyttig mat måste ju vara bland det ovärdaste som finns. Då blir det verkligen "lose-lose situation". 
Senare på söndagen så köpte vi även vår allra första bil. Stort! Vi hade kollat runt på blocket en längre tid, men träffade dock en gullig man och hans familj som var så ärliga och trevliga att det kändes som ett nöje att göra affärer med dem. Ärlighet varar alltid längst, inte minst när det gäller bilköp. Nu ser jag framemot att cruisa runt i bilen hela sommaren lång. Nu behövs bara körkortet. 
 
1
Angelica Wåhlin

Verkar som en härlig helg! Så härligt med bilen också :)