Fredagslista

Dagens humör: Jag är morgontrött som alltid, men nu har jag äntligen börjat komma igång. Sedan är det underbart härligt väder utomhus, med strålande sol, så då blir jag automatiskt piggare och gladare av det.   

Dagens borde: Skriva på en inlämningsuppgift. Dock lär jag inte ha jättemycket tid för att göra det idag så det får bli morgondagens problem. 

Dagens frisyr: Låg knut. Min standardfrisyr. Jag önskar verkligen att jag var en person som orkade fixa håret i större utsträckning, men ibland orkar jag bara inte. 

Dagens smink: En vanlig bas + lite ögonskugga. 

Dagens klädsel: Randiga coulottes med en vit offshoulder-topp. 

Dagens planer: Jobba på Kappahl till stängning och sedan förhoppningsvis ha en myskväll med Thomas. Kanske se en film eller nåt sånt. 

Dagens materiella vill ha: Nya solbrillor vill jag alltid ha under den här tiden på året. 

Dagens beroende: Popcorn! Skulle kunna äta det varje dag, men jag har begränsat mig till att äta det endast nån dag i veckan. Ikväll är det dock väldigt stor sannolikhet att det blir av. Att äta popcorn och marabouchoklad SAMTIDIGT är min grej. Söt och salt på samma gång, mummaaaaa.  

Dagens tråkigaste: Att behöva åka buss till jobbet. Det spelar ingen roll vare sig jag ska gå, cykla, åka bil, åka buss mm. Att behöva frakta mig från punkt A till punkt B tycker jag ibland kan vara så tråkigt. Dock är jag väldigt glad att det finns poddar att lyssna på i sånna lägen. Då blir allt lite roligare.

Dagens längtan: Till sommaren!!