Cykelpremiär

Veckan har varit upp och ner i den bemärkelsen att jag har haft ett oregelbundet schema där jag har växlat mellan jobb och studier. I onsdags exempelvis så vaknade jag 04:50 då vi skulle inventera på jobbbet. Alltså vilken pärs att vakna så tidigt. Jag beundrar alla som vaknar så tidigt varje dag, vilket exempelvis Thomas gör. Jag var förvånansvärt pigg när väl väckarklockan ringde, förmodligen för att jag låg på helspänn för att jag var orolig för att jag skulle försova mig. Dock kom smällen senare på dagen då jag blev helt förstörd av tröttheten. 
Igår hade jag istället sovmorgon och körde hemmaplugg på förmiddagen. Sedan kl 15:00 hade jag en intervju inför min praktik som jag har nästa termin. Jag körde på business-looken med skjorta. Det känns som ett bra intervju-plagg.
(En tyst minut för min snea cykelkorg.) 
Jag cyklade till intervjun, vilket var grymt härligt. Jag började cykla med kappa och halsduk, men det blev alldeles för varmt så de åkte snabbt av. Känslan att vara utomhus utan jacka, utan att frysa är ju fantastisk. När jag väl kom fram till platsen för intervjun så insåg jag dock att cykelsadeln hade varit blöt vilket hade resulterat i en STOR vattenfläck på byxorna som sträckte sig över hela rumpan. Oflyt! Jag får väl se det som att det blev en ice-breaker inför intervjun. Själva intervjun gick i alla fall väldigt bra och nu har jag praktikplatsen säkrad. Så skönt! 
 
Nu ser jag framemot en härlig helg!