Ännu en helg

Under helgen så var jag gräsänka då Thomas var bortrest på svensexa i fjällen. Såklart var det tråkigt att inte ha honom hemma, men jag passade på att ha det mysig här hemma ändå. I fredags gick jag promenad och hade fredagsmys med popcorn, film och tweek-godis. 
I lördags så mötte jag upp Josefine på stan och vi satte oss på rost och åt lunch. Så mysigt att få egentid med min fina svägerska! 
Och varför sluta vid lunch? Vi gick även och fikade på espressohouse, varpå vi även tog en snabb sväng förbi några affärer. 
Sedan åkte jag hem och drog mig därefter iväg till gymmet. Jag var egentligen inte speciellt sugen på träning, men jag är glad att jag tog mig iväg ändå. Det fick bli ett lätt benpass - bättre än inget. 
Efter träningen fick jag lite ny energi så jag passade på att städa hela lägenheten. Alltid lika skönt när det är nystädat. 
I söndags, efter kyrkan, så åkte jag till avion och spanade bland annat efter en svart trenchcoat. Jag har en sådan sedan innan, men den har sett sina bästa dar så jag tänkte att det skulle vara kul med en uppdatering. Jag hittade en fin på Vila, från märket object, som jag dessutom kunde köpa med presentkort som jag fick på min födelsedag. Perfekt! 
Sedan var även planen att jag skulle köpa en taklampa och vardagsporslin på Ikea, men det fick bli en annan gång för jag ville komma hem i någorlunda tid så att jag kunde äta middag med Thomas som kom hem vid middagstid.