Vardag

Lite av en vardagsuniform: Hårband, stor halsduk , skinnjacka och såklart det viktigaste.. hörlurarna! <3 Att lyssna på ljudbok har blivit en ny besatthet.
Förmodligen dags att stoppa undan sommarskorna. Det börjar bli KALLT! 

Efter helgen kändes det faktiskt helt okej att starta en ny vecka. Speciellt med tanke på att jag har sagt till mig själv att försöka börja ett "nytt liv" och verkligen satsa på att göra saker jag mår bra av i det långa loppet. Då passade det riktigt bra med en måndag. Jag vill bli bättre på att ta hand om mig själv, helt enkelt. För mig kommer det innefatta att försöka stressa mindre, träna mer, umgås mer med vänner, gå mer promenader och satsa mer på mina intressen. Jag är en person som lätt fastnar i vardagslunken och tänker att allt det roliga får vänta till helgen. Men så behöver det ju inte vara. Måhända att vardagskvällarna går fort, men det finns ju ändå utrymme för en hel del om man bara planerar och trots att jag har stora problem med min huvudvärk så ska jag försöka göra det bästa utifrån mina förutsättningar. Där är det viktigt att inte jämföra sig med andra. Summan av kardemumman: trots en grinig höst så känner jag mig ändå peppad på förändring! 
 
Apropå förändring så ska jag och Thomas alldeles strax åka på en handledarkurs för att starta processen med mitt körkort. Jag kommer få leva med skammen över att jag förmodligen kommer vara äldst på kursen (av de som ska ta körkortet) men det känns ändå bra att ta tjuren vid hornen och ta det där körkortet nån gång.
 
 
1
Anonym

Älskar att det nästan alltid är ett nytt inlägg när man kollar in på din blogg nuförtiden 👍👍😘😊 Ja jag kollar varje dag.. ja den danska besöksstatistik är nog ganska stor 😉😊 /din syrra i dk ❤