Senaste

Lite bilder ifrån den senaste tiden: 
Den första bilden illustrerar hur jag har gått klädd i princip varje dag på slutet. Det har verkligen regnat SÅ mycket. Det har dock gjort att det har varit väldigt mysigt att stanna inne, tända ljus och äta något gott - till exempel fruktsallad som vi åt igår. 
Apropå något gott så bakade jag häromdagen en stor laddning vaniljbullar. Mums! För mig är det så rogivande och kul att baka. Om det inte hade varit för det faktum att det är svårt att stå emot att äta av bakverken så hade jag bakat helatiden. Dock är det praktiskt med till exempel bullar som man kan ladda upp frysen med och spara till utvalda tillfällen. 
I helgen så drog jag, Sussi och Thomas en snabb sväng på Avion där vi åt en väldigt god hamburgare. Sallader och liknande i all ära, men ifall suget kickar in så är det riktigt gött med en slafsig hamburgare. Är det helg så är det! 
 
Helgen gick förövrigt megasnabbt (som alltid). Det känns som om jag knappt hann blinka. Nu laddar jag inför den kommande veckan då det kommer bli mycket plugg eftersom vi har en tenta måndag den 23:e. Tentaperioder är verkligen aldrig roliga. Man går nästan in i en egen liten bubbla, men fördelen är i alla fall att man vet att slutet är inom räckhåll. 
1
Frida G Svensson

jag har precis hittat hit och jag tycker mycket om din blogg! Mysig stämning och härliga kläder! <3

Svar: Åh, tack så mycket! Kul att höra! <3
Julia Smetana-Nilsson