Grått och svart

1. skorna / 2. kappan / 3. Tröjan / 4. Byxorna
Detta hade jag inte haft något emot att ha på mig idag. Trots att jag försöker bli bättre på att klä mig i mer färgglada kläder så har jag verkligen en förkärlek för grått och svart. Det är ju alltid snyggt! Kappan funderar jag starkt på att klicka hem. Jag skulle behöva en som är stilren och som funkar till det mesta.
Dock måste jag inse att kappa egentligen inte är det optimala för mig på vintern. Jag är en person som fryser 99% av tiden så det bästa för mig är en rejäl dunjacka eller något liknande, men en sådan jacka är inte alltid så smidigt att ta mig sig och kånka runt på universitetet. Den blir så stor och klumpig. En smidig, men extremt varm jacka hade varit optimal. 
 
Vid den här tiden på året - då det är några enstaka minusgrader och man ändå håller på att frysa ihjäl - så funderar jag alltid på hur jag ska kunna överleva då det blir 25 minus, eller ÄNNU kallare? Ve och fasa! Dock har jag ju överlevt 22 vintrar hittills så statistiken talar för att det ska gå bra. Det Norrländska blodet som rinner i mina ådror räddar  mig! 
 
1
Jennie

haha känner igen mig med att frysa typ hela tiden xD kappan var riktigt snygg!!