En doft av ajax

 
Idag har jag varit ledig från plugget. Vi hade en uppgift som skulle lämnas in till idag, men jag skickade in den igår vilket innebar att jag kunde ta det lugnt idag. Väldigt skönt! Passade jag då på att göra något riktigt kul? Nejdå, Jag storstädade lägenheten, rensade i förrådet och bytte sängkläder. My kind of fun! Jag börjar inse att jag är något mer pedantisk än jag själv vill tro och inse. Det bor nog en liten Monica - från Friends - i mig. Jag blir så grymt nöjd då det är rent och saker är på sin plats. Dock kan jag samtidigt vara grymt stökig av mig och slänga kläder lite varstans så det är väl tur att jag samtidigt kan få en belåtenhet av att städa upp efter mig. 
 
Jag gick även en promenad vid kära Nydalasjön. Nu när den mörka tiden är här så ska jag, varje dag försöka fånga ljuset innan det hinner bli mörkt. Bara att gå ut en stund under lunchen kan ju faktiskt göra väldigt mycket. Annars är det så lätt att bli höstdeppig. Det känns ju som om dagen är slut vid kl 17 och därför hittar jag inte på lika mycket på kvällarna som jag gör på sommaren. 
 
En hel del te blir det dock under kvällarna. Det har blivit lite av en favorit. Om jag ska vara ärlig så tycker jag inte att det är det godaste jag vet i hela världen, men det är så fantastiskt mysigt att bara sitta och smutta på en varm kopp.
 
1
Sara

Så fint det blev! Du är duktig och inspirerande på interiör 😘

Svar: Tack fina du! <3
Julia Smetana-Nilsson