Veckan som varit

Förra veckan började med sjukdom. Det rådde sjukstuga hos familjen Smetana-Nilsson och både jag och Thomas var hemma och försökte kurera oss. Dock var det rätt trevligt att både var hemma eftersom det nästan alltid är jag som blir sjuk och därmed blir ensam hemma (Ja.. jag har dålilgt immunförsvar). 
 
På onsdagen så jobbade jag på Kappahl. Det var skönt att få komma ut ur lägenheten och inse att det finns en värld utanför lägenhetsdörren. 
Frostigt och vackert påväg till bussen och en selfie i fikarummet på jobbet. Vad gör  man inte för bloggen, liksom.. 
 
Pågrund av sjukdomen så hade jag lite att ta igen på vissa skoluppgifter så på torsdag och fredag satt jag heldagar på universitetets bibliotek med effektivt pluggande. Har insett att det är toppen att ta sig iväg och studera på biblioteket. Eftersom vi har mycket individuellt arbete under den här kursen så är det lätt att sitta hemma och plugga, men man inser att det är mycket mer effektivt att ta sig iväg och studera.  
På fredagskvällen stod även fredagsmys på schemat med stranger things. Jag har sett bägge säsongerna, men ser nu om dem tillsammans med Thomas som ser de för första gången. SÅ mycket tycker jag om den serien. 
 
Sedan kom helgen och vi tog det rätt lugnt med en härlig pannkaksfrukost på lördagen, lite fix i hemmet som behövde göras och övningskörning.  
Det blev rikrigt fluffiga amerikanska-pannkakorna med bär och lönnsirap. MUMS!
 
Nu ser jag framemot en nya vecka då jag (förhoppningsvis) är helt frisk så att jag till exempel kan komma igång med träningen igen.