Önskelista

1. Fuskskinn-leggings / 2. Ernst-kruka / 3. Maroccanoil / 4. Vitt påslakan i linnemix / 5. Grått överkast / 6. Ryggsäck / 7. Steamer / 8. Vit pläd / 9. Sop-set i trä 
 
Jag har sett många bloggare som lägger ut deras önskelistor inför jul och eftersom jag är nyfiken i en strut så tycker jag att det är superkul att kolla igenom dem. Därför tyckte jag även att det skulle vara kul att göra ett sådant inlägg själv också. Här har ni därför min önskelistaaaaa, tjihoo! 
 
 

Julgran

1. Julgran / 2. två julgranskulor / 3. guldiga julgranskulor / 4. julgransbelysning / 5. vita julgranskulor
 
Det här året drömmer jag om att ha en julgran här hemma. Det hade varit så fantastiskt mysigt. Tyvärr lär det förmodligen inte bli en äkta utan i sådana fall en i plast. Det finns en hel uppsjö med plastgranar på nätet, men den här från IKEA tyckte jag såg rätt bra ut. Den såg inte superstor ut vilket skulle passa i vår lägenhet. Det är alltid en fördel att kunna se plastgranar i verkligheten och inte bara beställa på nätet så jag tror att jag ska dra till IKEA och spana in denna och se ifall den ser väldigt plastig ut. To be continued... 
 
 
 
jul - julgran

Första julbaket

Julmusik som spelar ur högtalarna, tända ljus och en ljuvlig doft som sprider sig i hela lägeheten... Låter det inte drömmigt? Igårkväll bakade jag och Sussi nämligen pepparkakor här hemma och det var så mysigt. Det skapade en riktig julstämning.
Vi gjorde det väldigt enkelt för oss och köpte färdig deg. Vi har nämligen inte tänkt äta dessa pepparkakor utan istället ha dem som julpynt runt om i hemmet, till exempel i julgranen - upphängda i ett fint julsnöre och pyntade med kristyr. Vi skrev även namn på några pepparkaks-hjärtan som vi tänkte ha som placeringskort vid dukningen på julafton. Sedan gjorde vi var sitt mini-pepparkakshus som vi ska montera vid ett annat tillfälle. Det gälle ju att sprida ut det roliga. Julpyssel är för mig bland det mysigaste jag vet. Jag kan nästan sitta och pyssla hur länge som helst utan att bli less.