Tillbakablick

Jag är fortfarande sjuk och allmänt dassig så för att fördriva tiden så passade jag på att kolla igenom gamla bilder från en hårddisk. Bland annat från vår resa till New York som vi gjorde för snart två år sedan. 
Några höjdpunkter från resan: 
  • Strosa runt i central park. 
  • Gå runt i china town och insupa kulturen. 
  • Gå på broadway och se musikalen Aladdin. Jag som älskar musikaler kan nog säga att detta var min höjdpunkt på resan. Var nära på att grina under flera nummer av föreställningen. Det var SÅ bra! 
  • ÄTA! Vi åt så grymt god mat på resan. Förmodligen gick vi upp några kilon på resan. Det är tur att man i alla fall går så mycket under en sån här resa annars hade det spårat ut totalt.  
Överlag är New York en riktigt häftig och pulserande stad som - enligt mig - verkligen är värd att besöka.
Åh, jag blir SÅ ressugen när jag tänker tillbaka!
 

Tips på adventsljusstakar

1. / 2. / 3. / 4. / 5. / 6. 
 
Här kommer ett lass med snygga adventsljusstakar inför kommande jultider. Allt från klassiska modeller till mer moderna varianter. Vi skulle behöva köpa några nya till vardagsrummet och köket, men jag kan inte bestämma mig för vilka som hade passat bäst här hemma. Jag tycker att den gråa (nr. 6) var riktigt fin, men ledsnar man möjligtvis på grå med tiden? Egentligen kanske det är smart att köra på en klassisk modell som man kan ha i flera år. Eller är det tråkigt? Åh.. beslutsångeeeest (snacka om ilandsproblem)! 
 

Fredag

Idag skulle jag egentligen ha spenderat dagen med att extrajobba på Kappahl, men jag tvingades istället att stanna hemma i sängen pågrund av sjukdom. Riktigt tråkigt! Igår klarade jag i alla fall av att jobba så lite duktig kan jag känna mig. I butiken hade dom fått in massvis av julplagg och likande, vilket gjorde att jag började längta ännu mer till jul. Jag blev så sugen på att gå all-in på årets juloutfit med en riktigt ful christmas-sweater och nån rolig huvudbonad. Egentligen är det onödigt att lägga pengar på något man har på sig en dag om året, men det är ju väldigt kul.
 
I helgen ska jag försöka vila riktigt ordentligt så jag blir frisk nån gång. Det är förmodligen behövligt eftersom jag har varit förkyld i flera veckors tid nu. Ska ladda upp med nån serie och massa c-vitamin. 
Bilder från i somras när jag sommarjobbade och levde i min midi-kjol från Kappahl. Trots att jag precis uttryckte min längtan efter julen så är det allt lite deppigt att inte kunna gå barbent och utan jacka.
Ifall det däremot ska vara kallt så kan det gärna komma snö för min del. Då är det i alla fall ljust och mysigt utomhus. Den här mellanperioden vi är i nu med mörker och regn hoppar jag gärna över.
Någon mer än mig som känner likadant? 
 
Upp