Hejdå vinter

Det känns som att det har hänt så mycket på sistone. Thomas har börjat jobba, vi har köpt lägenhet och jag har fyllt 22 (ålderdomen nalkas). Det har även börjat våras vilket känns så härligt! Jag blir så mycket piggare av att det är ljust så länge utöver dagen. Däremot är detta förmodligen den första vintern då jag faktiskt är lite ambivalent över det faktum att snön smälter. Tidigare var jag en person som led igenom hela vintern och enda strimman av hopp var tanken på att det snart skulle bli vår. Numera glädjs jag faktiskt åt vintern på ett sätt jag aldrig gjort tidigare i och med att jag i större utsträckning har tagit tillvara på uteaktiviteter såsom slalom och liknande.
Det är under denna säsong som jag har lärt mig åka slalom. Tidigare hade jag aldrig åkt. Det var en sån där grej som jag alltid ville testa, men aldrig tog tag i. Min feghet satte stopp, samt att det kändes så töntigt att vara nybörjare i vuxen ålder. Thomas pushade mig att testa och för ett tag sedan åkte vi till Hemavan vilket blev som en intensivkurs. Jag insåg att det faktiskt är riktigt kul och såhär i efterhand är jag faktiskt stolt över mig själv att jag gjorde det. Det kan låta som en liten grej, men att göra något som är utanför sin "comfortzone" kan vara väldigt jobbigt, men otroligt givande.  
Lite bilder ifrån födelsedagsfirande (med tacos <3) och annat. Det är med sorg jag tackar semmeltiden för denna gång (Dock lär det förmodligen slinka ner någon fler semla om jag känner mig själv rätt).
En dag i backen och en superhärlig utflykt till havet vi hade förra helgen. Vi tog med soppa i termos, tunnbrödsrullar, bullar och kaffe. En helt perfekt dag med underbart väder.