Renovering

Ibland måste jag nypa mig i armen och inse hur bra vi har det. Inte nog med att vi har fått tillträde till lägenheten, vi har dessutom renoverat klart och flyttat in. Så underbart! Det är så viktigt att stanna upp och verkligen vara tacksam över det man har. Efter att ha bott så länge i en etta så känns det SÅ lyxigt med en trea. Att ha ett ordentligt sovrum ger känslan av att bo på hotell. 
 
Innan vi flyttade in gjorde vi en ytskiktsrenovering. Jag är SÅ tacksam för våra familjemedlemmar som har hjälpt till supermycket och gjorde att vi slapp anlita hantverkare. Min farfar var en riktig kämpe och gjorde ett fantastiskt jobb. Som gammal målare hjälpte han oss med allt ifrån tapetsering till målning och lärde upp oss så vi kunde göra en del jobb själva, vilket jag tyckte var riktigt roligt.
Thomas farfar var också målare så man kan verkligen säga att det ligger i blodet. Med de generna måste nästan våra framtida barn bli målare, haha. 
 
Såhär renoverade vi: 
I vardagsrummet/köket blev det en ljusgrå tapet. 
Sovrummet blev målat i en djupblå färg. 
Extrarummet fick en vit väggfärg. 
Sedan målade Thomas pappa taket i alla rum och till sist målade vi alla lister från en rätt oattraktiv brun färg till vit.
 
Trots att det inte var ofrächt innan så är det alltid roligt att sätta sin egen prägel på lägenheten och känna att den verkligen är vår. Vi är så nöjda!