Sommaren är kort...

Hallå där! Sommaren har hittills gått så otroligt snabbt. Har smått panik över att den snart är slut när det känns som att den knappt har börjat!? Norrland har inte levererat när det gäller sommarvärme och de få dagar då det har varit fint väder så har jag (såklart) jobbat. Jag sommarjobbar på KappAhl och har nyss avslutat en intensiv jobbperiod. Även fast jag trivs väldigt bra med jobbet så känns det skönt att ha några lediga dagar emellanåt så man kan känna lite sommarkänsla.
 
Något som känns väldigt bra med denna sommar är att bo i denna, för oss, nya stadsdel. Från att ha bott väldigt nära centrum i Umeå och inte haft tillgång till skog och liknande så känns det så befriande att bara kunna gå några få minuter så är man framme vid Nydalasjön där det både finns strand, fina promenadstråk runt sjön, elljusspår och härliga skogsstigar. Än så länge har det iallafall blivit ett dopp i Nydalasjön och förhoppningsvis blir det fler. Annars så pysslar vi på allt eftersom i lägenheten. Det nyaste är att vi har satt upp tavlor och köpt ett nytt soffbord. Det känns väldigt kul att få lite mer hemkänsla. Vi har även haft besök ifrån två av mina systrar, med familjer, som är bosatta i Norge och Danmark. Var så kul att umgås med dem alla och krama lite extra på barnen. Är så tacksam för alla fina syskonbarn som förgyller tillvaron. 
 
Ignorera lampans placering, haha. Den ska flyttas till ovanför soffbordet. 
Den godaste lunchen/mellanmålet för tillfället: rostat bröd med kycklingpålägg, babyplommontomater, örtsalt och hemodlad basilika. GÖTT!