Stort!

För lite mer än 2 veckor sedan tog Thomas examen. I hela fem år har han kämpat men nu kan han titulera sig tandläkare. Stort! Den 13:e gick det av stapeln och först var det en examenscermoni och senare på kvällen en examensmiddag. Alltid trevligt med ett tillfälle att få klä upp sig, haha. 

Samma helg gick vi även på en fantastisk promenad utomhus. Umeå har bjudit på riktigt fint väder på sistone. Så härligt!

 
1

Lägenhetsjakt

Vi är i full gång med att jaga efter en ny lägenhet. Det är verkligen skräckblandad förtjustning. Samtidigt som det är superkul och spännande så är det också väldigt svårt och det krävs att man funderar över vad man själv värderar och vill ha, samt vad man kan klara sig utan. Sedan är ju allt det här med mäklare, bankmöten och budgivning en helt ny värld och kan vara skrämmande i sig. Jag känner definitivt att mina vuxenpoäng har ökat drastiskt. Det känns väldigt skönt att vi inte har någon stress med att flytta ut ur vår befintliga lägenhet i alla fall. Då kan vi vänta tills något känns helt rätt. Dock måste jag erkänna att jag inte direkt hade blivit ledsen om vi hade hittat den rätta NU! Jag börjar bli grymt sugen. 
 
Att inreda en ny lägenhet ska bli SÅ kul. Jag ska verkligen försöka fundera ut vad jag (eller ja.. vi, men både jag och Thomas vet vem som håller i spakarna när det gäller inredning, haha) gillar och försöka satsa på sånt som man inte ledsnar på över tid. Grått är ju alltid en favorit och jag gillar att blanda grått med gulddetaljer. Sedan gillar jag att blanda nytt med gammalt och rustikt med modernt. Vi har faktiskt en hel del presentkort på olika butiker som vi fick när vi gifte oss och de har vi sparat till den nya lägenheten. Åhléns är en av de butikerna och där finns bland annat de här góbitarna:  
 

Jul 2016

Då var jullovet är tyvärr slut. Jag har haft det väldigt härligt, trots att både jag och Thomas varit ordentligt sjuk. Det är sånt man får räkna med i influensatider.  
Det är så nyttigt ibland att få stanna upp i vardagen, ta lite ledighet och verkligen begrunda vad som är viktigt i livet. Det har jag mått väldigt bra av det här lovet. 
 
Vi har umgåtts mycket med våra familjer och det har varit så härligt. Vi har mycket fantastiskt folk runtom oss. Tacksam var ordet!