Julgodis

And the julbak continues!
Det här julgodiset bjöd jag på i fredags, utöver lussebullarna från ett tidigare inlägg:
Förmodligen ett av det enklaste men även godaste julgodiset jag har gjort. Detta recept var från Roy fares och finns i hans bok "Sweet spots of New York", men det finns förmodligen massvis av liknande recept på nätet.
Gör en mjukpepparkaka som du sedan smular sönder och blandar med ca 100-150g philadelphiaost. Doppa sedan i vit choklad och toppa med valfritt strössel. Smakar nästan som pepparkaksdeg. 
Även det här julgodiset är så grymt enkelt. Bara att välja valfri choklad, smälta, bre ut på en plåt med bakplåtspapper, toppa med krossade polkagrisar och sedan bryta i bitar då chokladen har stelnat. Jag valde mörk choklad som jag först hällde ut på bakplåtspappret och sedan ringlade jag över vit choklad och gjorde mönster med baksidan av en sked. Enkelt och gott! 
 
1
Anonym

Alltså jag ORKAR INTE LÄSA INLÄGG MED SÅ HÄR MÅNGA BILDER PÅ ÄTBARA SAKER! 😍😍😍😍