Dan före dan före dopparedan

 
Under granen ligger julklapparna inslagna, det doftar kanel och julkryddor från kanelstänger och doftljus, amaryllisen har slagit ut... ja, nu börjar det verkligen ligga jul i luften, trots att den sista julstämningen inte helt har kommit än. Jag satsar på att den infinner sig på julafton. 
 
Vad hände förövrigt med tiden? I November så längtade jag SÅ mycket till december och att få börja julpynta och komma i stämning, men nu känns det som att jag inte helt har hunnit med allt som jag hade velat. Förmodligen ett klassiskt fenomen som ungefär var och varannan känner igen sig i. Då försöker jag komma ihåg att sänka kraven på mig själv och inse att jag kanske inte behöver ha sett alla julfilmer, bakat alla julbakverk och gjort allt julgodis. Att hetsa fram julstämningen är nog aldrig en bra idé. 
 
I veckan har jag jobbat extra en hel del, men imorgon har jag en ledig dag och då ska jag försöka ta det lugnt och bara göra mysiga saker. Därefter ska jag även jobba på lördag för att sedan ladda upp inför julfirande på söndag. MYS!