Sommarkläder

 
I detta nu består ca 80% av min garderob av svarta eller grå kläder och detta börjar jag bli så trött på. Nog för att jag fortfarande tycker det är supersnyggt, men ibland kan det vara kul att bryta av med lite färg också. 
Hädanefter har jag bestämt mig för att inte tillåta mig själv köpa fler svarta kläder utan hålla mig till mer färgglada färgskalor. Hittills går det faktiskt riktigt bra. 
Häromdagen klickade jag hem klädesplaggen ovan ifrån asos. Lite sommarfräscha sådär. 
 
Egentligen borde jag inte shoppa så mycket kläder just nu för vi har fortfarande inte plockat fram våra sommarkläder från förrådet så jag vet inte riktigt vad jag är i behov av, meeeeen det stoppar inte mig. Känner jag mig rätt kan jag dock alltid hitta på ett behov för att köpa något jag verkligen vill ha, haha. 
 
 

Marseille

Hej igen! Snacka om att uppdateringen är sporadisk här på bloggen,
Jag har haft en period med en hel del sjukdom som är en av anledningarna till min tystnad.
Har varit förkyld och dessutom haft en cysta som har spruckit i magen. AJ säger jag bara.. inte skönt. Sen har vi ju den sedvanliga huvudvärken som mer eller mindre alltid finns där som en irriterande finne i röven (ursäkta uttrycket, haha) så jag har varit sängliggande många kvällar. 
 
MEN det är mycket positivt som händer nu också. VÅREN är officiellt här, sommaren ligger bara runt hörnet och jag och Thomas har bokat en resa till Marseille i Augusti. Det ska bli helt underbart! Jag har aldrig varit i Frankrike och Marseille känns väldigt spännande och outforskat. Dessutom verkar det finnas allt ifrån sol och bad möjligheter till shopping och man kan åka till vinodlingar eller bara gå runt och i den vackra staden. 
 
Dessutom går jag spänt och väntar på huruvida jag kommer komma in på universitetet till hösten. I sånnafall blir det Socionom som gäller. Hoppas! 
Några bilder ifrån Marseille. Inte dumt va!?