The big apple

 
Hej! Nu har vi varit hemma i över en vecka efter resan till "the big apple".
Var det fantastiskt? JA! 
Jag är så glad över att vi tog den, rätt så spontana, resan till New York.  
Det häftigaste med NY var att allt kändes som om man var med i en film. Människorna med den breda amerikanska dialekten som hälsar med ett "Heeey you guuuys" eller med "Hey man, what's up" sinsemellan, De gula taxibilarna som tutar och kör överallt (eller trafiken i övrigt som var helt crazy. Jag har aldrig hört så många tutor på samma gång), De mäktiga skyskraporna som gör att man känner sig som en liten myra och mycket, mycket mer. 
Jag är också glad över att vi inte bara fastnade på de typiska "turistfällorna" utan också utforskade lite olika delar av staden och hittade våra egna guldkorn. 
 
Skulle helt klar vilja åka tillbaks om några år. Då skulle jag ha hunnit bli rik och sparat ihop en smärre förmögenhet som jag skulle kunna shoppa upp, hehe. *önsketänkande* 
För tro mig, om man bara skulle vilja så skulle man kunna spendera hur mycket pengar som helst i den staden. Bara maten är ju en upplevelse i sig. Du kan hitta mat ifrån vilket land eller matkultur som helst. Oj, så mycket god mat vi åt därborta. 
 
to be continued...
 
 

Gott nytt år

 
Såhär några dagar försent vill jag önska er alla ett GOTT NYTT ÅR! Tjihoo!

Jul 2015

 
Då var även detta års julfirande över. Det har varit helt underbart att bara få träffas, umgås, äta gott, spela spel, se på kalles jul och allt det där som hör julen till. Fick superfina julklappar också. Är så tacksam för all familj och vänner som jag och Thomas har omkring oss.
Som alltid går julen bara alldeles för fort. Såhär efteråt blir det alltid en liten tomhetskänsla som inträffar. Jag längtar alltid så mycket till julhelgen så när den är förbi så känns det alltid lite tomt. 
Dock har jag mycket att längta efter nu också. Inte minst New York resan som är om bara 4 dagar! Galet så fort tiden går! 
 
Hoppas ni också har haft en fantastiskt jul och tagit väl hand om varandra. 
Kram!