Nystart

Jag har kommit in i en period då jag verkligen känner för en nystart. Helst skulle jag vilja slänga alla mina kläder, byta stil och köpa en helt ny garderob, ändra all inredning i lägenheten eller bara åka iväg nånstans och göra något NYTT. Känner ni igen känslan? Man vill bara se och göra något annat än vardagslunket, även fast jag många gånger älskar det med. Det känns nästan som om jag befinner mig i en slags för tidig ålderskris, haha. 
 
Jag gjorde iallafall en viss förändring förra veckan då jag spontanbokade ett frisörbesök och kapade en bra bit av håret och färgade det mörk. Så skönt! Nu ska jag försöka ha håret mer utsläppt jag som annars alltid sätter upp det. Jag kände mig väldigt vår-redo med nytt hår och allt, men vad händer då? Jo, det börjar snöa och är världens ruskväder. Jag har varit ledig idag och hade tänkt mig ut och göra en del ärenden på stan, men när jag såg vädret så totalvägrade jag. Snö 25 april, inte kul! 
Hoppas det smälter bort snarast möjligt och att det snart blir sommaaaaaar. <3
Lite nyttig har jag iallafall varit idag då jag lagade broccoli och fetaostbiffar till middag när Thomas kom hem och det blev riktigt gott. Vi ska försöka äta mer vegetariskt och då var den rätten perfekt. 
 
 
 
Vardag | |
Upp