Nystart

Jag har kommit in i en period då jag verkligen känner för en nystart. Helst skulle jag vilja slänga alla mina kläder, byta stil och köpa en helt ny garderob, ändra all inredning i lägenheten eller bara åka iväg nånstans och göra något NYTT. Känner ni igen känslan? Man vill bara se och göra något annat än vardagslunket, även fast jag många gånger älskar det med. Det känns nästan som om jag befinner mig i en slags för tidig ålderskris, haha. 
 
Jag gjorde iallafall en viss förändring förra veckan då jag spontanbokade ett frisörbesök och kapade en bra bit av håret och färgade det mörk. Så skönt! Nu ska jag försöka ha håret mer utsläppt jag som annars alltid sätter upp det. Jag kände mig väldigt vår-redo med nytt hår och allt, men vad händer då? Jo, det börjar snöa och är världens ruskväder. Jag har varit ledig idag och hade tänkt mig ut och göra en del ärenden på stan, men när jag såg vädret så totalvägrade jag. Snö 25 april, inte kul! 
Hoppas det smälter bort snarast möjligt och att det snart blir sommaaaaaar. <3
Lite nyttig har jag iallafall varit idag då jag lagade broccoli och fetaostbiffar till middag när Thomas kom hem och det blev riktigt gott. Vi ska försöka äta mer vegetariskt och då var den rätten perfekt. 
 
 
 

Golddigger

Helt hux flux började jag gilla guld väldigt mycket i inredning. Jag köpte de vita kuddfodralen med guldmönstret på HMhome och det guldiga ägget som är en spargris på TGR som nyss har öppnat här i Umeå på det nya shoppingcentret Avion. (Hemskt fint att man ser min spegelbild förövrigt, haha. Det gäller att posa hårt för att få den bästa bilden.) 
Den otroligt fina korgen och värmeljushållarna fick jag däremot av min äldsta syster Stina och hennes fina familj i sen födelsedagspresent i söndags. Det var ju hur passande som helst. 
Nu ska det bli superkul att byta kuddfodral och göra det lite vårfint i lägenheten med nyheterna.