Höstlöv

skinnjacka-Kappahl / Halsduk-Åhléns / Kjol-BikBok
Här ser ni skinnjackan på.
Kolla på marken förresten! Nu är det verkligen höst på riktigt, det går inte att komma undan. Dock är det rätt mysigt att plocka fram alla varma halsdukar och vantar igen. 
 

Daniel Wellington

 
Har äntligen fått tag på en Daniel Wellington-klocka. Har spanat på märket ett tag, men nu slog jag till. Tycker DW har riktigt tidlösa och klassiska klockor. Jag valde en med roséguld och svart läderband. Tänkte att man nog kan ha den till det mesta i klädesväg. 
Jag är verkligen en periodare när det gäller klockor. Under vissa perioder har jag på mig en varje dag och kan inte klara mig utan, medans jag nästa stund kan glömma att ta på mig en under flera veckor.
 
Tydligen är det kaffets dag idag. Som den kaffedrickaren jag är måste man ju bara fira en sådan dag. Har fått i mig 4 koppar och än är inte dagen slut, haha. En stor kaffe-skååål på er där ute! 
 

Skinnjacka

En snygg skinnjacka som inte känns plastig eller kostar skjortan har jag letat efter länge och i lördags när jag strosade igenom Kappahl, av alla ställen, så hängde den där och väntade på mig. Jag tycker den har sådär lagomt mycket silverdetaljer och är väldigt mjuk och följsam. Den kommer jag nog få mycket användning för. 
Tycker den även blir fin till min nya sjal ifrån VeroModa. Den är i en sådär höstig rost-röd nyans. 
Har bestämt mig för att försöka mig på mer färg den här hösten. Finns så många snygga rostiga eller "jordiga" nyanser som till och med jag kan våga mig på. Annars är standarden vit, svart, grå och blå, haha. 
 
Hoppas ni alla har haft en fin helg annars!