Den perfekta kappan

1./2./3
Den perfekta vinterkappan (som inte bränner alltför stort hål i plånboken) har ännu inte blivit funnen, men dessa tre är starka kandidater. Jag gillar den här knyt-i-midjan-modellen. Innan tyckte jag mest att det såg ut som en moronrock, men nu gillar jag det. Sen är ju morgonrockar ungefär det skönaste man kan ha på sig så om en kappa kan likna det är det ju inte så tokigt trots allt. Undra bara vilken färg man ska välja. Jag har ingen "camel"-färgad kappa, men samtidigt känns det mer användbart med en grå eller svart. Svårt! 
 
 

brudklänning till salu

 
Jag har beslutat mig för att sälja min fina brudklänning. Det känns så mycket bättre om den kan göra en annan brud lika lycklig som mig istället för att bara hänga kvar i garderoben. En otroligt fin klänning ifrån Justin Alexander. HÄR hittar du annonsen. 
 
 

NEW YORK

 
 
Jag och Thomas har beställt resa till NEW YORK! Den 8 januari bär det iväg och jag kunde inte vara mer taggad! Har gått och nynnat på Alicia Keys "Empire state of mind" flera dagar och kan inte riktigt fatta att om ynka 10 veckor så är vi där. New York känns som ett resemål man bara måste ha upplevt innan man dör och det ska bli så spännande att se om ens förväntningar matchar verkligheten. När det börjar närma sig ska jag ladda upp med New York-filmer, musik och dylikt för att komma in i stämningen. Aaaaaaaaaahh!! !!!