So fluffy I'm gonna die

 
Idag har jag varit ledig hela långa dagen. Otroligt skönt! Jag älskar verkligen att vara ledig måndagar. Då får man alltid en ordentlig helg, även om jag jobbar lördagar. 
Måndagar har blivit lite av min fixar-dag. Brukar försöka ta tag i städning och sånt där som behöver göras. Idag har jag dock verkligen inte varit särskilt produktiv. Vaknade till ett grått och tråkigt väder och det satte liksom stämningen för hela dagen. Lagat lite matlådor har jag iallfall gjort så ett litet plus i kanten. 
 
Har blivit lite kär i matta naglar på sistone. Tycker det är supersnyggt, speciellt nu på hösten. Jag har ett top-coat från OPI som är toppen och funkar till alla nagellack. Tycker det är mycket smidigare med ett top-coat än att köpa speciella nagellack som är matta. 
 
Jag var i Vännäs, hemma hos mamma och pappa, i helgen och då hittade jag min gamla "pälsjacka" som jag hade glömt bort. Kan verkligen inte bestämma mig för om jag gillar den eller om jag bara ser ut som Cruella DeVil när jag har den på mig. Fluffig och varm är den i alla fall.